Συγχαρητήρια Γιώργου Μαυροειδή στους διοργανωτές του SPARTANS NIGHT 3

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη διοργάνωση του SPARTANS NIGHT 3, αλλά ο απόηχος του μεγάλου event του kick boxing δεν έχει κοπάσει.
Κι αυτό γιατί στις 22 Απριλίου 2023, οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να δουν, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς, μεγάλους αγώνες και να χειροκροτήσουν τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονταν απέναντι σε αντιπάλους που προέρχονταν από μια  μεγάλη σχολή του αθλήματος, όπως η Ολλανδία.
Οι 8 Έλληνες αθλητές της main card είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με άρτια καταρτισμένους αθλητές, τους οποίους και αντιμετώπισαν ως ίσοι προς ίσους, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο του Kick boxing στην Ελλάδα έχει ανέβει πολύ και μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο.
Η διοργανώτρια των αγώνων, BG KICK BOXING ACADEMY, ευχαρίστησε τους χορηγούς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του event. Οι υπεύθυνοι Γιώργος Χαλκίδης και Μπάμπης Παπαδόπουλος εξέφρασαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργο Μαυροειδή, για τη βοήθειά του και του απένειμαν αναμνηστικό των αγώνων.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαυροειδής συνεχάρη τους διοργανωτές και τους αθλητές και τους διαβεβαίωσε ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο