Ευχαριστίες στο Δήμο Φυλής από τον Πανλιοσιακό

Ευχές στους αθλητές του Πανλιοσιακού για περισσότερες νίκες και στο σύλλογο για «στρατολόγηση» ακόμα περισσότερων παιδιών, εξέφρασε, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Συλλόγου, την 1η Απριλίου 2023, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής. Προηγουμένως ο Γιώργος Μαυροειδής άκουσε τις ευχαριστίες του Συλλόγου προς τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον ίδιο, για τη βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος. Ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε στο σύλλογο να συνεχίσει να ξεχωρίζει, προάγοντας τον υγιή αθλητισμό στον Δήμο Φυλής.

Ο Πανλιοσιακός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, με ένα επετειακό βίντεο, τις δεκάδες επιχειρήσεων του Δήμου Φυλής που βρίσκονται στο πλευρό του εδώ και 3 χρόνια και μεταξύ αυτών το Φροντιστήριο ΑΛΦΑ και την Έφη Δέδε που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της ως διατροφολόγος της ομάδος.
Η γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πανλιοσιακού, Φωτεινή Κόκκινου,  άνοιξε την εκδήλωση, καλωσορίζοντας όλες και όλους εκείνους που τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ ανέλαβε το οργανωτικό μέρος της βραδιάς.
Τη πίτα ευλόγησε ο π. Μηνάς Αλεξιάδης και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος και ιδρυτής του Πανλιοσιακού Α.Ο., Δημήτρης Πλαβούκος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και γιορτής για εμάς. Ο Πανλιοσιακός αποτελεί τη παλαιότερη και ιστορικότερη ομάδα των Άνω Λιοσίων, η οποία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1950. Πολλά χρόνια μετά, εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του σωματείου, κάναμε πράξη την επανίδρυση του. Η ομάδα μας διαθέτει ακαδημία, με τους μικρούς μας αθλητές να συμμετέχουν, φέτος, για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά και να βρίσκονται στο group των ‘’δυνατών’’ ομάδων. Η αγωνιστική μας ομάδα αγωνίζεται επάξια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Β΄ΕΠΣΔΑ, αποτελούμενη από νέα παιδιά του Δήμου Φυλής. Είμαστε περήφανοι για όλους σας και σας ευχαριστούμε. Ο Πανλιοσιακός δεν είναι ένα πυροτέχνημα που σκάει. Ο Πανλιοσιακός ήρθε για να μείνει»!
Ο ίδιος απηύθυνε ευχαριστίες στον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα, τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τη δημοτική σύμβουλο Χρυσούλα Κουράσηκαι σε όλους τους υποστηρικτές-χορηγούς και αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στους ποδοσφαιριστές του σωματείου.
Η υπέροχη βραδιά ολοκληρώθηκε με τους νεότερους αθλητές του Πανλιοσιακού να γίνονται για λίγο μικροί μάγοι και γονείς και αθλητές να χορεύουν μέχρι αργά.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο