Ευχαριστίες Συλλόγου Κρητών σε Παππού-Μαυροειδή

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, τον Πρόεδρο της «Πάρνηθας» Γιώργο Μαυροειδή και το Δήμο Φυλής «που είναι πάντα κοντά μας και αρωγοί σε ό,τι χρειαστούμε», απηύθυνε, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, Κωνσταντίνα Στεφανουδάκη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς τον Δήμαρχο και για το έργο της πλήρους ανακαίνισης των γραφείων του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική υποστήριξη του Δήμου και η οποία συνέπεσε με τη συμπλήρωση φέτος των 40 ετών λειτουργίας του Συλλόγου.
Η ανακαίνιση δεν ήταν όμως η μόνη προσφορά του Δήμου Φυλής προς τον ιστορικό Σύλλογο. Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος μετέφερε προς το Σύλλογο και τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού που δεν κατέστη δυνατό να παραστεί λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του στη μάχη κατά της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε όχι ένα, αλλά τρία δώρα προς το Σύλλογο για τον εορτασμό της επετείου αυτής. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυροειδής, προσφέρθηκε να αναλάβει «Η Πάρνηθα» την έκδοση ενός Λευκώματος – Αφιέρωμα στα 40 χρόνια του Συλλόγου, και κάλεσε το Σύλλογο να εργαστούν από κοινού για την έκδοση αυτή. Επίσης, ανακοίνωσε ότι το ΝΠΔΔ θα προσφέρει νέες στολές για το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου και μουσικά όργανα για το τμήμα μουσικής του, ενώ διαβεβαίωσε το Σύλλογο ότι «η πόρτα μου είναι ανοιχτή για ότι χρειαστείτε».

Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και τη θητεία του νέου Δ.Σ. αλλά και για το μέλλον του Συλλόγου, απηύθυναν επίσης στους χαιρετισμούς τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Τσώκος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα Διονυσία Στεφάτου, η υποψήφια Βουλευτής Δ. Αττικής με τη Ν.Δ. Τζένη Μπάρα, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο αναπληρωτής Δημάρχου Απόστολος Βαδεβούλης, ο Πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γιάννης Κρεμύδας, ο  Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Χρήστος Ρούσσας καθώς και εκπρόσωποι των Παλαίμαχων Εθνικού Πανοράματος, του Συλλόγου Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου και του Συλλόγου Κρητών Καματερού, ενώ τις ευχές του απέστειλε με επιστολή ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Άγγελος Κανέλος, ακολούθησε κρητικό γλέντι με τους μουσικούς Γιάννη Κακλή (λαούτο), Φωκά Μουρτζάκη (λύρα), Σίμο Κουφάκη (κρουστά) και Ανδρέα Παπαδάκη (λαούτο) και κρητικό μενού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της εκδήλωσης συχνές ήταν οι αναφορές στον αείμνηστο πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου, Βασίλη Στεφανουδάκη.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο