Γιαννιάς- Παπαδόπουλος και Χρυσανίδου γέμισαν την πλατεία της Φυλής

Μέσα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με εναλλασσόμενες ριπές πολύχρωμων φώτων και οπτικών εφέ, οι καλλιτέχνες Αθηνά Χρυσανίδου, Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Παπαδόπουλος ξεσήκωσαν τον κόσμο, στη συναυλία του Δεκαπενταύγουστου, στη Φυλή. Με τραγούδια από όλο το ελληνικό ρεπερτόριο κράτησαν το κέφι στα ύψη, από την αρχή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ολοκλήρωσαν, έτσι, με απόλυτη επιτυχία, τις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής στην ομώνυμη Δημοτική Κοινότητα, για την πανήγυρη του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου.
Την ευθύνη του καλλιτεχνικού προγράμματος είχε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ, με προσωπικό συντονισμό του Προέδρου Γιώργου Μαυροειδή. Την οργανωτική ευθύνη των εκδηλώσεων είχαν η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Φυλής.
Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήρθε από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος ανακοίνωσε στην ομιλία του το μεγάλο έργο της πολυεπίπεδης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας, προϋπολογισμού 10 εκατ. Ευρώ.
Εκτός από το Δήμαρχο Φυλής, παρέστησαν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.ά.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο