ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: Κάνουμε εκδηλώσεις που δίνουν χαρά στον κόσμο, όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα αγαπημένα πρόσωπα που χάσαμε στο σεισμό του ‘99

 

Από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Η ΠΑΡΝΗΘΑ, καταρτίστηκε, όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης, για τα θύματα του σεισμού του ‘99, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022. Περιελάμβανε:
*Στον Ιερό Ναό, Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη Δέηση το πρωί και Δοξολογία επί τη διασώσει της πόλεως το μεσημέρι.
*Στο Μνημείο, μπροστά στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνου, τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
Στις εκδηλώσεις μνήμης παρευρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο επιλ. Βουλευτής Σταμάτης Πουλής, Αντιδήμαρχοι, Αναπλ. Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. Μήνυμα απέστειλε, λόγω κωλύματος, ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος.
Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.
“Έχουμε συνηθίσει να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που δίνουν χαρά στον κόσμο. Όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα αγαπημένα πρόσωπα που χάσαμε στο σεισμό του ‘99”,δήλωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο