Σάρωσαν οι κολυμβητικοί αγώνες του Αρίωνα Φυλής στο Δημοτικό κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων

Με σαρωτική επιτυχία, διεξήχθησαν παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, την Κυριακή 15 Μαΐου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων οι πρώτοι κολυμβητικοί “Αγώνες Φιλίας Αρίων”, υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα”.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρίων Φυλής, που ξεκίνησε την λειτουργία του, λίγο πριν την πρώτη καραντίνα η οποία πάγωσε όλες τις δραστηριότητες, κατάφερε χθες να γεμίσει ασφυκτικά τις κερκίδες -και όχι μόνο- του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άνω Λιοσίων και να φέρει εις πέρας με υποδειγματικό τρόπο την πρώτη του μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση.

Οι αγώνες στους οποίους συμμετείχαν 25 σωματεία ξεκίνησαν με την καθιερωμένη παρέλαση των λιλιπούτειων αθλητών (7-8-9 ετών). Η πρόεδρος του Αρίωνα Κατερίνα Τσότσου αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, υπογράμμισε τη σθεναρή στήριξη του Δήμου Φυλής στον αθλητισμό και κάλεσε προς βράβευση το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ο Δήμαρχος Φυλής αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες υπογράμμισε “σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα. Βλέπουμε ξανά μετά από καιρό το κολυμβητήριο γεμάτο κόσμο και παιδικά χαμόγελα. Θέλουμε από δω και στο εξής αυτός ο χώρος να παραμείνει γεμάτος αθλητές και για αυτό θα τον κρατήσουμε δυνατό ώστε να δίνει χαρά και άθληση σε μας και τα παιδιά μας”.

Για την προσφορά του στον αθλητισμό και την καλή συνεργασία με τον Αρίωνα η κ. Τσότσου βράβευσε και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή με τον οποίο ο σύλλογος είχε την συνδιοργάνωση των αγώνων.

Το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου στους μικρούς αθλητές ζήτησε από τον κόσμο ο Γιώργος Μαυροειδής παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που του πρόσφερε ο σύλλογος. Αναμνηστική πλακέτα απονεμήθηκε και στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο και το Δήμο για τους αγώνες και τις εγκαταστάσεις αντίστοιχα

 

 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο