ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ: Ευχαριστούμε τον Χρήστο Παππού και τον Γιώργο Μαυροειδή για τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό του κολυμβητηρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ για την καλή συνεργασία ευχαρίστησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής.
Μιλώντας στη γιορτή του συλλόγου για το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία και στους υγρούς στίβους και στο σχολείο και κατέληξε με την ευχή για καλό καλοκαίρι.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Μαυραντζάς αφού καλωσόρισε τον κόσμο στη γιορτή ευχαρίστησε τους αθλητές και τους προπονητές που κρατούν το επίπεδο ψηλά και φέρνουν διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα. “Ο Γιώργος Σαμπάνης στους master μας ανεβάζει συνεχώς στην πρώτη θέση αλλά και στο προαγωνιστικό και στο αγωνιστικό μας τμήμα, μας έχει γίνει μια γλυκιά συνήθεια η επιτυχία όπου και αν πάνε” είπε ο πρόεδρος του Άλμπατρος προσθέτοντας πως φέτος για για δεύτερη φορά η αθλήτρια του συλλόγου Χριστίνα Λάζαρη εξασφάλισε υποτροφία για την Αμερική.
Ο κ. Μαυραντζάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη σταθερή στήριξη του αθλητικού σωματείου ενώ συνεχάρη τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή για τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό του κολυμβητηρίου ευχαριστώντας τον επίσης για την άψογη συνεργασία.
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας αφού ευχαρίστησε το σύλλογο για την πρόσκληση, συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλοτυχία ενώ εξήρε το έργο της Δημοτικής Αρχής για το πλήθος των αθλητικών εγκαταστάσεων που συντηρεί στηρίζοντας όλους τους συλλόγους.
Καλό καλοκαίρι και πάντα επιτυχίες στους αθλητές και το κολυμβητήριο πάντα γεμάτο, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο χαιρετισμό του επαναβεβαιώνοντας τη διαρκή στήριξη του Δήμου στον αθλητισμό.
Η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Χλίβα ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Διοίκησης Ελένη Λιάκου και τον Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Κοινωνικών Πολιτικών Γιώργο Αντωνόπουλο για τη στήριξή τους στην καλοκαιρινή γιορτή όπως και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Φυλής Κώστα Παπαϊωάννου που αποτελεί σταθερό χορηγό του συλλόγου.
Αθλητές όλων των κατηγοριών έκαναν επίδειξη σε όλα τα στυλ κολύμβησης και χειροκροτήθηκαν θερμά από φίλους και συγγενείς ενώ βραβεύτηκαν από το σύλλογο .Η γιορτή έληξε μπροστά από ένα πλούσιο μπουφέ που εξασφάλισε ο σύλλογος από χορηγία.
Παρέστησαν ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και βράβευσαν αθλητές Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Α΄ Επιλαχών Βουλευτής Δ. Αττικής Σταμάτης Πουλής, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Αναπληρωτής Δημάρχου στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Βασίλης Γεωργιάδης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παπαϊωάννου.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο