Συγχαρητήρια Γιώργου Μαυροειδή στο Σύλλογο Επτανησίων

Το έργο του Συλλόγου Επτανησίων και Φίλων Επτανήσων Δήμου Φυλής, εξήρε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.
Μιλώντας σε εκδήλωση, αφιερωμένη στην επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, αναφέρθηκε στη στήριξη του Δημάρχου προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Τη διαχρονική στήριξή του στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου επαναβεβαίωσε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος ευχήθηκε να αυξηθούν τα πολιτιστικά δρώμενα στο Δήμο μας. “Εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας και να πραγματοποιείτε συνέχεια εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα” υπογράμμισε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του Συλλόγου Επτανησίων Κατερίνα Δελαπόρτα και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήμου Φυλής και προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πατήρ Τίτος Χρήστου, ο οποίος στην ενδιαφέρουσα ομιλία του, παρουσίασε με ιστορικά γεγονότα την πορεία των Επτανήσων μέσα στο χρόνο, μέχρι και την Ένωση με την Ελλάδα. “Φως” σε άγνωστες πτυχές πολιτικών εξελίξεων που οδήγησαν στην Ένωση και ακολούθησαν αυτής, έριξε με την ομιλία του ο δημοσιογράφος Γιώργος Ιγνατίου. Η ομιλία του Γιώργου Ιγνατίου πλαισιώθηκε με απαγγελίες ποιημάτων επτανήσιων ποιητών, από τον ηθοποιό Τάκη Λουκάτο και θεατρικά σκετς που παρουσίασε η θεατρική ομάδα “Ιθάκη” του Συλλόγου Επτανήσων με υπεύθυνη την Ιωάννα Σουλιώτη.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο