Συνάντηση Μαυροειδή στην Ομοσπονδία του Μπάσκετ για τον αγώνα Ελλάδα-Τουρκία που θα γίνει στα Άνω Λιόσια

Συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας του Μπάσκετ (ΕΟΚ), με αντικείμενο την προετοιμασία του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, στις 25 Φεβρουαρίου 2022, είχε ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής.

Ο Γιώργος Μαυροειδής δήλωσε ότι ο Δήμος Φυλής βρίσκεται στο πλευρό της ΕΟΚ για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι ο Δήμος Φυλής υποστηρίζει, διαχρονικά, την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στο συγκεκριμένο χώρο, που εντάχθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις με τη δική του βοήθεια.

Ο Γιώργος Μαυροειδής και ο Βασίλης Ντάκουρης στην αίθουσα τροπαίων της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, με την κούπα του Πανευρωπαϊκού του 1997

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Γιώργος Μαυροειδής συζήτησε το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο επίσημο ημερολόγιο εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας (καλεντάρι), οι αγώνες 3Χ3 που διοργανώνει, κάθε χρόνο, σε συνεργασία μαζί της, ο Δήμος Φυλής. Το Γιώργο Μαυροειδή συνόδευσε στη συνάντηση ο συνδημότης μας παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Βασίλης Ντάκουρης.

Οι επαφές του Δήμου Φυλής με την ΕΟΚ, σε υψηλότερο, αυτή τη φορά, επίπεδο, θα συνεχιστούν το πρωί της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου 2022, με τη συνάντηση του Προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου, με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο