Ευχαριστίες Λεωντίδων σε Παππού-Μαυροειδή και Κούρκουλο

Τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού, στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργο Μαυροειδή και στον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο για την υποστήριξή τους, εξέφρασε ο προπονητής του σωματείου ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ Νίκος Αποστόλου.
Μιλώντας στη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του σωματείου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης, υποσχέθηκε πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να φέρνει διακρίσεις στον τόπο μας. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο πρωταθλητής  Νίκος Ιωσηφίδης, για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην πρόσφατη απώλεια του προπονητή Ανδρέα Χριστοδουλάκη, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού.
Παρευρέθησαν ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Λιάκος Ευάγγελος, οι Αντιδήμαρχοι Σχίζας Αθανάσιος, Γεωργιάδης Βασίλης και Οικονομάκης Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κρεμμύδας Ιωάννης, καθώς και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος  Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος που πρόσφερε την βασιλόπιτα και ο χορηγός της ομάδας Στεργίου Δημήτρης. Επίσης οι αθλητές του Συλλόγου και μέλη των οικογενειών τους.

 

 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο