Είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των συλλόγων δήλωσε στην εκδήλωση του Ερμή Άνω Λιοσίων ο Γιώργος Μαυροειδής

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές και τη διοίκηση του Ερμή για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, αλλά και στους γονείς των παιδιών που τα ωθούν στον αθλητισμό, έδωσε ο Πρόεδρος της “Πάρνηθας” Γιώργος Μαυροειδής.
Xαιρετίζοντας την τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερμή Άνω Λιοσίων το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2022, τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής στέκεται σταθερά αρωγός στο έργο του Ερμή, όπως άλλωστε και όλων των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
Την ικανοποίησή του που οι μικροί αθλητές επέστρεψαν με όρεξη στα γήπεδα εξέφρασε και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχε με τους υπεύθυνους του Ερμή στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Το πανηγυρικό κλίμα επισκίασε η αδόκητη απώλεια του ιδρυτή της Ακαδημίας, Διονύση Κυριακόπουλου. Συγκίνηση επικράτησε κατά την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην κόρη του, Αναστασία Κυριακοπούλου, για την προσφορά του πατέρα της στην Ακαδημία.
Τη χαρά τους που η φετινή χρονιά κύλησε ομαλά μετά από τα δύο χρόνια απουσίας από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας, εξέφρασαν η διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας και οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ο Ερμής.
Τα συγχαρητήριά του για όσα πέτυχαν τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν έδωσε σε όλους τους συντελεστές του Ερμή ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κουράτος. “Τα τελευταία δύο χρόνια επικράτησαν δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας και εκτιμώ ότι ο αθλητισμός χτυπήθηκε περισσότερο” τόνισε ο Κωνσταντίνος Κουράτος συγχαίροντας παιδιά και προπονητές που “επέστρεψαν από την καραντίνα με τεράστια όρεξη για δουλειά και κατάφεραν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναπληρώσουν με επιτυχία όλα τα κενά”.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, ο Προπονητής Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ19 της ΑΕΚ Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Διοικητικός Υπεύθυνος του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, Λεωνίδας Χατζημιχάλης.
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τις απονομές κυπέλλων και μεταλλείων στους ποδοσφαιριστές, καθώς και τις ειδικές βραβεύσεις. Ειδικότερα, έγινε απονομή κυπέλλων και μεταλλείων στους ποδοσφαιριστές της Κ14 και της Κ16 που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ομάδες στην κατηγορία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής).
Συγκίνηση επικράτησε και κατά τη βράβευση ενός μικρού αθλητή της ακαδημίας, για το μοναδικό μάθημα ζωής που παρέδωσε σε όλους, ανταποκρινόμενος με ζήλο και χωρίς να παραπονεθεί ποτέ, στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, παρά το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Τέλος, μετά από κλήρωση μεταξύ τριών μικρών ποδοσφαιριστών, αναδείχθηκε ο καλύτερος μαθητής της χρονιάς, στον οποίο προσφέρθηκε ένα τάμπλετ, χορηγία της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας επιβράβευσης των καλύτερων μαθητών που αποτελούν και παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδιά.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνες των ομάδων των κατηγοριών Κ8, Κ10 και Κ12 και την απονομή μεταλλείων στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο