ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: Ευχαριστώ στις γυμνάστριες του Αθλητικού Οργανισμού

Τα εύσημα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, απένειμε στις γυμνάστριες του Αθλητικού Οργανισμού ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής.
Συνεχάρη, στη διάρκεια της ετήσιας επίδειξης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, τις Σοφία Σερέπα που την αποκάλεσε “ψυχή της Πάρνηθας καθώς και τις Αλεξάνδρα Κοντοθανάση, Μπακετέα Μαρία, Μαργαρίτα Πασιέτζεβα, Ντέπη Τσελέπη, Αργυρώ Κανελλοπούλου, Αξιώτη Όγλα και Κοντούλα Σοφία, αλλά και τους αθλητές τους.
Ανακοίνωσε, ακόμα ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ασθένειας, σύντομα θα βρεθεί κοντά στα τμήματα της Πάρνηθας προκειμένου να μεταφέρει στους αθλητές τους την εμπειρία και τις πολύτιμες γνώσεις του. Ο Γιώργος Μαυροειδής καλωσόρισε επίσης τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής κι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την ολόπλευρη στήριξή του.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη τις προπονήτριες την κάθε μια ξεχωριστά και τους αθλητές τους κι απένειμε τιμητική πλακέτα στον έφορο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Δημήτρη Τσεγκέλη που έδωσε το “παρών” κι εξέφρασε τον θαυμασμό του, κάνοντας λόγο για εξαιρετικές και υψηλού επιπέδου εμφανίσεις.
Κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους, βρέθηκαν επίσης ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Θανάσης Σχίζας, η αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, οι οποίοι και απένειμαν αναμνηστικούς επαίνους στις προπονήτριες. Στις γυμναστικές επιδείξεις πήραν μέρος οι:
ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΥΛΗΣ “Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ”
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ”
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΜΟΥ “ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ”
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΤΑΝΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΧΑΡΝΩΝ,

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο