ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Σύλλογο Κρητών και όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους

Τη δέσμευση ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Κρητών σε ότι χρειαστούν τα δραστήρια μέλη και οι φίλοι του, έδωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής. Χαιρετίζοντας,το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022, τη μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου στην Πλατεία Ηρώων, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια.
Τη βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο η Πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνα Στεφανουδάκη η οποία κάλεσε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, να δώσει τις ευχές του.
Εκείνος, αναφερόμενος στη σύντομη καταιγίδα που για λίγο αναστάτωσε τον κόσμο επεσήμανε, πως τη θεωρεί γούρι καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, όσες φορές κέρδισε τις εκλογές είχε ρίξει βροχή. Ευχήθηκε αυτή η βροχή να αποδειχθεί γούρικη και για τον Σύλλογο Κρητών ώστε και με την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου, να συνεχίσει να δημιουργεί όμορφα πολιτιστικά πράγματα. Ο Δήμαρχος εξάλλου, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη αγάπη για την Κρήτη, υπογραμμίζοντας ότι εκεί σπούδασε κι έχει ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Καταλήγοντας καλωσόρισε τον εμβληματικό Κρητικό ερμηνευτή Αχιλλέα Δραμουντάνη και το συγκρότημα του κι ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια υπέροχη βραδιά.
Ευχές για μια όμορφη βραδιά έδωσαν στη συνέχεια και λίγο πριν ξεκινήσουν οι χοροί από τα μικρά του Συλλόγου που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας.
Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, Ιερείς, ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, ο πρώην Γεν. Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς κι εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του τόπου.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο