ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: Ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος μας έχει κάνει περήφανους

Τις ευχαριστίες του στο Δημοσθένη Ταμπάκο, για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό εξέφρασε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ), Γιώργος Μαυροειδής. Μιλώντας στην εκδήλωση γνωριμίας με τη Γυμναστική, που πραγματοποίησε, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ), το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης, τόνισε τα εξής.
«Ο Δημοσθένης Ταμπάκος μας έχει προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και ενθουσιασμού» τόνισε και ευχαρίστησε ονομαστικά, τις γυμνάστριες κ.κ Σοφία Σερέπα και Αλεξάνδρα Κοντοθανάση. «Ο Οργανισμός θα εξακολουθήσει να συμμετέχει σε events, όπως της Λευκάδας και του Λουτρακίου, βοηθώντας τα παιδιά να γίνουν καλύτερα. Η φροντίδα για τα παιδιά μας κάνει καλύτερους γονείς και για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά τους».
Βίντεο: https://youtu.be/eBfYss0-kUQ
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στις αθλητικές επιδόσεις αλλά και στην προσωπικότητα του Δημοσθένη Ταμπάκου τονίζοντας ότι εκτός από την ιδιότητα του Ολυμπιονίκη είναι επιστήμονας κι εν ενεργεία Αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Αποτελεί τιμή να βρίσκεται στην πόλη μας ανέφερε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή αλλά και όλα τα στελέχη του Οργανισμού. «Χωρίς τα στελέχη μας δεν μπορούμε να προσφέρουμε στους συνδημότες μας και ιδίως στα παιδιά, αυτά που τους αξίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά.
Βίντεο: https://youtu.be/1ADsPrn27Ys
Ο Δημοσθένης στην ουσιαστική του ομιλία, αναφέρθηκε, με τεχνοκρατικούς όρους, στην κοινωνική σημασία του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. «Σύμφωνα με έρευνες, κάθε δολάριο που επενδύεται στην προσχολική αγωγή αποφέρει στην κοινωνία 7 δολάρια, ενώ κάθε δολάριο επένδυσης στον αθλητισμό 3 έως 7 δολάρια», τόνισε και πρόσθεσε ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό βελτιώνει την κοινωνικότητα και την υγεία. «Ο αθλητισμός αποτελεί προνομιακό χώρο ανάδειξης των κοινωνικών αξιών, γιατί εστιάζει στον άνθρωπο και όπως είπε ο Μπρετόν, ο άνθρωπος είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Βίντεο: https://youtu.be/6-l8PDEXxKA
Το τίτλο της εκδήλωσης «Γνωριμία με τη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ», υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, η διακεκριμένη προπονήτρια Σοφία Σερέπα, η οποία αναφέρθηκε αναλυτικά στο άθλημα, τις προοπτικές και τα “μυστικά” του.
Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, υπήρξε η προβολή video αφιερωμένου στην λαμπρή πορεία του Δημοσθένη Ταμπάκου, που προκάλεσε το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου και των μικρών αθλητών. Ο Ολυμπιονίκης άλλωστε δήλωσε συγκινημένος για την έκπληξη που του επεφύλαξαν, ο Δήμος Φυλής και ο Αθλητικός Οργανισμός.
Ακολουθεί το video που φέρει την υπογραφή του Νίκου Χριστοδουλή

Ακολούθησε σύντομη επίδειξη γυμναστικής από τους αθλητές και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διανομή αθλητικού υλικού και κέρασμα στα παιδιά και στους γονείς τους.
Βίντεο: https://youtu.be/mjuyCfqpeCM

 

 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο