Λαμπρή η τελετή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ)

Με τη λαμπρή τελετή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ). Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ο Δήμος Φυλής μπήκε και επίσημα, το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022, στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στην κατάμεστη Πλατεία Ηρώων η λαμπερή βραδιά άνοιξε θεαματικά με την είσοδο της Φιλαρμονικής που, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Νίκου Καλομοίρη, έπαιξε γνωστές Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες.
Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή 120 παιδιά από τα θεατρικά Τμήματα του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού (Ν.Π.Δ.Δ η Πάρνηθα) που με τη σκηνοθετική επιμέλεια της Στέλλας Νικολοθανάση έδωσαν, μέσα από υπέροχα θεατρικά δρώμενα, το πανανθρώπινο μήνυμα των Χριστουγέννων.
Εξαιρετική υπήρξε και η εμφάνιση της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Φυλής που υπό την Διεύθυνση της καθηγήτριας Ρούλας Λεβαντή  ερμήνευσε αγαπημένα εορταστικά τραγούδια.
Τη φωταγώγηση του Δέντρου ακολούθησε η ρίψη πυροτεχνημάτων, που μετέτρεψε τη νύχτα σε μέρα.
Ευχές στον κόσμο απηύθυνε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή ή που βρέθηκαν στην Πλατεία με τους γονείς τους. «Αντλούμε δύναμη και ζωντάνια από τα παιδιά», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους και μια νέα χρονιά καλύτερη από αυτή που φτάνει στο τέλος της. Χρόνια Πολλά σε όλους απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής.
Η φωταγώγηση του Δέντρου και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του Δήμου αποσκοπούν στη δημιουργία εορταστικού κλίματος, μετά από δύο χρόνια πανδημίας και στην τόνωση της εμπορικής κίνησης.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία από την Ευριδίκη Νικολάου και τον Θάνο Τζανή. Την τίμησαν με την παρουσία τους και αντάλλαξαν ευχές με τον κόσμο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Βαγγέλης Λιάκος και ο επιλαχών Βουλευτής Σταμάτης Πουλής.
 Παρευρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Αναπλ. Δήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι κοινωνικών και πολιτιστικών  φορέων του Δήμου. 

 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο