Μεταξύ τυριού και αχλαδιού η κουβέντα του Γιώργου Μαυροειδή με τον ΑΟ Ζωφριάς

Δείπνο παρέθεσε, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, στη διοίκηση, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ζωφριάς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.
Στο δείπνο επικράτησε εγκαρδιότητα, κάτι που αποτυπώθηκε και στην ανάρτηση του Συλλόγου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. «Ο Γιώργος Μαυροειδής αισθάνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς κι αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει και με πράξεις! Πρόεδρε, φίλε Γιώργο σ’ ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας και που πάντα φροντίζεις να μην μένεις στα λόγια» έγραψε ο ΑΟ Ζωφριάς.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυροειδής δήλωσε. «Ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά που μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε, μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ιστορικού ΑΟ Ζωφριάς που εκφράζει, αθλητικά, τη μεγαλύτερη συνοικία του Δήμου μας. Κάνουν πολύ καλή δουλειά και μοιραζόμαστε μαζί τους το όραμα να πάμε ακόμα καλύτερα, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στις αθλητικές υποδομές. Θα συνεχίσουμε, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Δημάρχου Χρήστου Παππού, να συνεργαζόμαστε, με όλα τα σωματεία του Δήμου μας, για το καλό των νέων, που χρειάζονται υγιείς διεξόδους για να διοχετεύουν την ενέργειά τους», δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο