Συγχαρητήρια Γιώργου Μαυροειδή στους ποδοσφαιριστές που τίμησε ο Εθνικός Πανοράματος

Στους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν από τον Εθνικό Πανοράματος αναφέρθηκε, χαιρετίζοντας, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου 2023, την εκδήλωση του σωματείου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.
Πρόκειται για τους διεθνείς “ερυθρόλευκους” Νίκο Τσιαντάκη και Κυριάκο Καραταΐδη και τους συνδημότες μας Δημήτρη Καμπόλη και Γιάννη Κατσίκη, οι οποίοι διέπρεψαν στα γήπεδα της Α’ Εθνικής με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς και του Θρασύβουλου, αντίστοιχα.
Με θερμά λόγια αναφέρθηκε στον συντοπίτη μας Γιάννη Κατσίκη, επισημαίνοντας ότι έκανε αξιόλογη καριέρα. Ευχαρίστησε, επίσης, τους Βουλευτές Δυτ. Αττικής που βρίσκονται, όπως είπε, κοντά στο Δήμο και στους κοινωνικούς φορείς.

Την πετυχημένη εκδήλωση άνοιξε ο Χρήστος κ. Παππούς, ο οποίος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Φάνη Μαλανδρίνου, καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους.
Παρευρέθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής, η Αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας  Χρυσούλα Κουράση, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι  Σταμάτης Σερέπας και Δημήτρης Καμπόλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος, η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής Διονυσία Στεφάτου, ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής κι εκπρόσωποι Αθλητικών – Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Ακολουθεί βίντεο με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού – Πολιτισμού η “Πάρνηθα” Γιώργου Μαυροειδή.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο