Στην εκδήλωση του Συλλόγου Μακεδόνων Θρακών παρευρέθηκε ο και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής

Τις ευχές τους στον Σύλλογο Μακεδόνων Θρακών και στον κόσμο έδωσαν, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2022 στην πλατεία Μουσών (ΚΕΝΕ) ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Σύλλογο για το έργο του , ευχήθηκε υγεία και οι πλατείες της πόλης να γεμίζουν πάντα από κόσμο και χορούς.
Ανοίγοντας την όμορφη βραδιά η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Σιώπη, καλωσόρισε τον κόσμο, τον Δήμαρχο Φυλής και τους συνεργάτες του για την παρουσία τους και την ολόπλευρη στήριξη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη άψογη διοργάνωση της γιορτής.
Κατά τα λοιπά η Δήμητρα Σιώπη ανακοίνωσε ότι αυτό είναι το κλείσιμο αλλά και η αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων τις οποίες θα διοργανώσει ο Σύλλογος με αφορμή τα 30 χρόνια από την Ίδρυση του, που συμπληρώνονται φέτος.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο