Τo ρεπορτάζ του Λεωνίδα Δημήτρουλα από την παράσταση του Τμήματος Παραδοσιακών χορών

Ο Λεωνίδας Δημήτρουλας είναι έμπειρος αθλητικός συντάκτης, αλλά η δημοσιογραφία δεν έχει όρια κι έτσι κάλυψε με επιτυχία την παράσταση του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023 . Μάλιστα διακρίθηκε και σε ρόλο φωτορεπόρτερ, καλύπτοντας με επιτυχία και αυτό τον τομέα. Οι κεραίες του έπιασαν το θέμα σε βάθος 30ετίας, με τις εύστοχες παρατηρήσεις που ακολουθούν:
-Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Βασίλη Γεωργόπουλο να απονέμει αναμνηστικά σε πρώην μέλη του τμήματος παραδοσιακών χορών μέσα στην 30ετή πορεία, καθώς εφέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής. Μεταξύ αυτών και ο Μαρίνος Σαρλάς.
-Στην σύντομη τοποθέτησή του ο Γιώργος Μαυροειδής εξήρε την προσπάθεια που καταβάλει το τμήμα και με αφορμή το εφετινό ταξίδι στη Σκύρο ζήτησε από τον Γεωργόπουλο να αποδεχθεί πρόσκληση αντίστοιχη, ώστε το τμήμα να ταξιδέψει και την επόμενη χρονιά σε κάποιον άλλον προορισμό. Ο δάσκαλος αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση και αναφερόμενος στον Μαυροειδή τόνισε ότι υπό την προεδρία του έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα για το Τμήμα κι έχει δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, βοηθώντας να αντιμετωπίζονται προβλήματα.
-Επίσης έγινε ειδική αναφορά από τον Βασίλη Γεωργόπουλο στην απώλεια του Γιάννη Σταματελόπουλου. Είπε μάλιστα πως όλοι οι χοροί που αφορούσαν την Πελοπόννησο ήταν αφιερωμένοι στον αποθανόντα ο οποίος ήταν Αρκάς και πολύ ενεργός με το Τμήμα.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο