Βράβευσαν Μαυροειδή οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Πανοράματος

Για την ολόπλευρη στήριξή τους στους Συλλόγους των Παλαιμάχων βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.
Η βράβευση έγινε πριν από τον Τελικό αγώνα ανάμεσα στις Ομάδες των Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος – Μεικτής Αθηνών που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023. Εξ άλλου, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Εθνικού Πανοράματος Γιάννης Σκουτέλης και ο Πρόεδρος της Μεικτής Αθηνών Στέλιος Σαρρηδημητρίου.
Ο Γιώργος Μαυροειδής επεσήμανε πως οι Παλαίμαχοι είναι μάχιμοι και κρατούν ζωντανή την πολυετή ιστορία του ποδοσφαιρικού κινήματος του Δήμου Φυλής κι έδωσε τη δέσμευση να συνεχίσει να στηρίζει το έργο τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος Γιώργος Αντωνόπουλος τους συνεχάρη για τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν.

 Χαιρετισμό μαζί με την υπόσχεση να είναι κοντά τους εξέφρασε και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές – Διαιτητές και άνθρωποι που παίζουν καθοριστικό ρόλο στις Ομάδες των Παλαιμάχων ενώ μετά τον φιλικό αγώνα ακολούθησε πλούσιο κέρασμα.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο