Με Αλέκο Ζαζόπουλο έπεσε η «αυλαία» στα «Ζεφύρεια 2022»,την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Παράδοση, γλέντι, κέφι, χορό, τραγούδι και ατέλειωτη διασκέδαση, αλλά και εκπλήξεις, είχε η τελευταία βραδιά των εκδηλώσεων των Ζεφυρείων 2022, 9 Σεπτεμβρίου 2022, με πρωταγωνιστή το γνωστό τραγουδιστή Αλέκο Ζαζόπουλο.
Από την πρώτη στιγμή, ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό με γνωστά τραγούδια δικά του αλλά και άλλων καλλιτεχνών, τα οποία τραγούδησαν οι δημότες με πάθος, αλλά και χόρεψαν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο ενθουσιασμός των δημοτών ήταν τέτοιος, που κατά τη διάρκεια της βραδιάς επευφημούσαν συχνά τον Δήμαρχο επικροτώντας την επιλογή του Αλέκου Ζαζόπουλου για την τελευταία βραδιά των Ζεφυρείων.
Η εκδήλωση της τελευταίας μέρας των Ζεφυρείων 2022 άνοιξε με παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα τριών ακόμη πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας. Ειδικότερα, πρώτος άνοιξε τους χορούς ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος», παρουσιάζοντας χορευτικό ρεπερτόριο από την ορεινή Δυτική Θεσσαλία (Τσάμικος Αργιθέας, Κλειστός Αργιθέας, Συρτός κ.λπ.). Ακολούθησε ο Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού «Ο Αιγέας», η επαγγελματική ομάδα του οποίου παρουσίασε χορούς από τα νησιά του Αιγαίου (Σούστα Αμοργού, Κοτσάκια Νάξου, Κιμωλιάτικο Συρτό, Ικαριώτικο κ.λπ.) και οι παραδοσιακοί χοροί ολοκληρώθηκαν με τον Σύλλογο Μακεδόνων – Θρακών Άνω Λιοσίων & ΒΔ Αττικής, το χορευτικό του οποίου παρουσίασε χορούς από το Διδυμότειχο Έβρου (Μαντηλάτος, Ξέσυρτος Ελληνοχωρίου, Μπαϊντούσκα Ασβεστάδων, Ζωναράδικος Ασβεστάδων κ.λ.π).

 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο