Στο Δήμο Φυλής το 3x3GR National Tour από 10 έως 12 Ιουνίου

Στα Άνω Λιόσια έρχεται στις 10,11,και 12 Ιουνίου το Πανελλήνιο Τουρνουά μπάσκετ  3×3 (GR National Tour 2022) μετά από συνεργασία  του Οργανισμού  Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα” με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Για τρεις ημέρες  η πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια θα γίνει σημείο αναφοράς, χαράς και παιγνιδιού για αθλητές και αθλήτριες κάθε επιπέδου αφού καλούνται να συμμετάσχουν από κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι παρέες και οικογένειες κάθε ηλικίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε το link:  https://play.fiba3x3.com/tours/e0fb42c3-4032-4d14-969b-08cf06adea29

VIDEO: https://youtu.be/T468c_Cp_Yg


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ play.fiba3x3.com

Για να εγγραφεί ένας παίκτης και μία ομάδα σε ένα event 3×3 της FΙΒΑ θα πρέπει πρώτα να έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο play.fiba3x3.com

H διαδικασία είναι η κάτωθι : Εάν ένας παίκτης έχει ήδη λογαριασμό στη FIBA θα παραλείψει τα βήματα από 1 έως 4

 1. Από ένα browser(περιηγητή) πληκτρολογείς https://play.fiba3x3.com/
 2. Στην δεξιά μαύρη οθόνη που εμφανίζεται και κάτω από την ενότητα DON’T HAVE AN ACCOUNT YET κάνεις <click>στο μπλε παράθυρο SignUp.
 3. Σου εμφανίζεται μία οθόνη όπου πληκτρολογείς τα στοιχεία σου. Όταν τελειώσεις κάνεις <click> στο μπλε κουμπί SIGN UP TO FIBA 3X3
 4. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία θα πάρεις ένα email,στο email που δήλωσες, ότι έχεις δημιουργήσει ένα FIBA 3×3 PROFILE.

Τώρα είσαι έτοιμος να περάσεις στο επόμενο βήμα να δηλώσεις δηλαδή την ομάδα σου και τους συμπαίκτες σου σε ένα FIBA 3X3 EVENT. Για τη συμμετοχή σου στο τουρνουά των Άνω Λιοσίων προχωρείς στα κάτωθι βήματα:

 1. Από ένα browser (περιηγητή) πληκτρολογείς https://play.fiba3x3.com/
 2. Κάνεις <click> στο αριστερό μαύρο παράθυρο EVENTS.
 3. Στην άσπρη μπάρα αναζήτησης πληκτρολογείς Greece και πατάς <Enter>ή κάνεις <click> στον μεγεθυντικό φακό.
 4. Δίπλα από τα τουρνουά που θα εμφανιστούν κάνεις <click> στο μπλε κουτί VISIT EVENT.
 5. Κάνεις <click> στο μπλε κουτί REGISTER TEAM.
 6. Από τις κατηγορίες συμμετεχόντων που υπάρχουν στο αριστερό μέρος της σελίδας επιλέγεις την κατηγορία που ανήκεις και πας στη δεξιά πλευρά της οθόνης και κάνεις <click> στη λέξη REGISTER TEAM
 7. Κάνεις <click> στο μπλε κουτί REGISTER AS TEAM LEAD
 8. Πληκτρολογείς τα στοιχεία που σου ζητούνται με λατινικούς χαρακτήρες, (ΠΡΟΣΟΧΗ ! πληκτρολογείς σωστό email επικοινωνίας) και κάνεις <click> στο μπλε κουτί CONTINUE REGISTRATION
 9. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία θα λάβεις ένα email, στο email που πληκτρολόγησες, με πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σου. Υπομονή έχεις φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.
 10. Στο email που μόλις πήρες κάνεις <click> στο μπλε κουτί CLICK HERE TO VERIFY …. THE REGISTRATION.
 11. Θα σου εμφανιστεί μία φόρμα που θα σου ζητάει τα ονόματα των συμπαικτών σου καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας. Προσοχή να συμπληρώσεις σωστά τα emails.
 12. Μόλις ολοκληρώσεις την διαδικασία εσύ και οι συμπαίκτες σου θα λάβετε emails από τη FIBA στα οποία θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δεν πατήσουν αποδοχή ΟΛΟΙ οι παίκτες της ομάδας, τότε η εγγραφή σας θα ακυρωθεί.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο